Mám obdobnou zkušenost. Nabízejí možnost dealerství. Mají tam krásný formulář pro zájemce, ve kterém nutí v podstatě zájemce vyzradit své obchodní tajemství a zamýšlenou strategii prodeje a navíc garantují dealerské ceny v případě odebrání 52 licencí ročně.
Ten nádherný formulář jsem nevyužil a napsal jsem jim do kontakního formuláře. Myšlenkou toho textu bylo, ať mi nabídnou 10 licencí za nějakou rozumnou cenu, že na to mám zájemce a že v případě dalšího zájmu jsem ochoten se dohodnout na nějakých individuálních podmínkách prodeje.
Nabídl jsem jim i možnost pomoci při lokalizaci SW do CZ a zpětné vazby zkošeností...
Je to týden a žádná reakce. Navíc jsem tam nenašel normální kontaktní informace typu Firma/adresa/mail, což nemám vůbec rád. Kontaktní formuláře nenávidim
Ale třeba jsem blbě hledal, to nevyličuji.
Z výše uvedených důvodů je pro mě takový prodejce/výrobce dost podezřelý a v případě, kdy nemá k dispozici ani demo pro odzkoušení, nepoužitelný.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !