Toto fórum slouží k prezentaci vlastní tvorby, včeně stl, popřípadě i src. Nevkládejte prosím komerční nabídky a ani prezentace tvorby, která není zpřístupněna ostatním zdarna. Děkuji
od AndroidCZ » 16.11.2015 15:27
Jak náročné bylo rozchození té kamery? Ve smyslu driverů atd., pokud budu chcít zprovoznit na Octoprintu nainstalovaném ze staženého instalačního image?
-
AndroidCZ
-
od zoid » 16.11.2015 19:19
Nejsem si jistý jestli bylo potřeba stisknout tlačítko povolit kameru a nebo to fungovalo i bez toho
použil jsem ovšem záměrně hodně standardní kameru. Víc natavování je tam pro tiskárnu, ale nic komplikovaného. Neřešil jsem ovšem konfiguraci Cura sliceru na octopi protože používám Simplify3D.
"Be alone, that is the secret of invention; be alone, that is when ideas are born." Nikola Tesla
-
zoid
-
od Rebel » 16.11.2015 21:25
Tak jsem to vytiskl a nejak mi ten krouzek na objektivek nesedi. Bud mam malinko jinej typ, ale kdysi jsem to kupoval prave kvuli OctoPrintu,, nebo v tom je trochu jinej ojektiv. Takze jsem ho prekreslil. Zbytek sedi. Treba to nekomu pomuze
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
Zpět na Uživatelská tvorba - FREE