jmysicka píše:Tak jsem nastavil repetier host, kupodivu tentokrát funguje bez problému. Ve slic3ru jsem prošel wizardem, povolil jsem si navíc jen support material a co se tisku týče jsem vše nechal v defaultu. ...
Ano, takto kdyz to udelam u postaveneho rebela, kde si akorat zkalibruju extruder, roviny a vysku trysky v HOME Z, tak to tiskne s FW z JRC na 1. pokus. Nescetnekrat vyzkouseno. Kazdopadne s FW od JRC je potreba take prez Repetier-host nahrat EEPROM, ktera v tom ZIPu je take. Udelal si vse co pisu?
jmysicka píše:Známej řešil taky milion hodin nastavení Rebela až koupil i3, stáhnul repetier host, nastavení a konečně tiskne aniž by noci trávil laděním. Proč to u Rebela nejde taky tak?
K tomu muzu rici jedine. Co neni v rukach a v hlave, tak je v penezence. Bud bastlim a bavi me to, chci usetrit finance a mam tu energii se tim protkousat, musim tedy pocitat s komplikacemi, nebo si koupim hotovou vec. Nic mezi v podstate neni. Je to proste na kazdem.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !