Diky za pochvalu. Vec se ma tak, ze uz to zase vypada uplne jinak... ostatne jak jsem tam nekde psal "jeste to neni - tedy nebylo - hotove"
Predelal jsem to komplet na lineary ve stylu Voron Switchwire, jen jsem se jeste nedokopal k tomu, abych sem hodil nejake nove fotky a pripadne STLka.
Pridam aspon par fotek ted...
Co se konfiguraku tyce, do ted jsem nevedel, ze tento existuje
Bral jsem STLka primo z chirpiho githubu, nejspis nejakou posledni verzi, nicmene ty kocici usi tam jsou z catcowl, to je asi jediny neorigo dil... byt stale k mani na tom stejnem github repository.
https://github.com/chirpy2605/voron/blo ... oProbe.stlDale tu mame upraveny X carriage pro switchwire, kvuli uchyceni microprobe v2 od Biqu. Jen uz ani nevim ci jsem to upravoval sam nebo to bylo na microprobe githubu
X vozik pro kulate tyce urcite stale nekde mam, rad poskytnu.
Co se skla tyce, chapu, nicmene je stale snadnejsi nasadit sklo na bed, na kterem je magneticka zakladna pro PEI plat nez nasazovat PEI plat na sklo ci bed bez magnetu... no slo by to vlastne asi stejne jako to sklo s kancl-klipy, ale proc to neudelat tak, ze bude mozne pouzit libovolnou podlozku bud s klipy nebo bez nich
Zalezi pak samozrejme i na tom, jak je reseny Z-home a ci zmena podlozky ovlivni kam dosedne tryska pri zacatku tisku.
S tim hotendem ted nevim, pisete, ze mam jine provedeni hotendu a pri tom zaroveni zminujete, ze mate Dragonfly BMO coz je presne to stejne, co mam v mem RapidBurneru nasazene ja. Kazdopadne v dobe, kdy jsem mel na tiskarne jeste 10mm kulatinu, jsem mel dva modnute komponenty - vozik a k nemu toolhead mount, ktery zaroven slouzil jako drzak pro microprobe v2. Kazdopadne sem rad hodim sem oboji...
R2 2024 revision - heavily moded evil plastic eater viz. thread Rebel2 Voron-like skirts
Voron Trident 300x300
Voron 0.2 2020 - build in progress