Phanttom píše:Díky za odpověď, uvedu to na pravou míru- když je mě přišel byl na verzi tuším 30 ( prostě ta základní ) s nějakými upgrady z verze 32. Všechny díly jsem si tisknul sám na své druhé tiskárně, některé jsem použil jak jsou , některé jsem upravoval ( například horní držáky a ose Z byly moc vysoko tak jsem si upravil a zpevnil originální Průša model). Například úchyt zdroje jsem si modeloval sám. Co máš na mysli těmi trapézovými rohy ? Rád si nechám poradit, předělával jsem už pár tiskáren( kompletně jsem předělával jeden kingroon kp5L, druhý jsem rozebral na díly, dále jsme s bratrem udělali MK3s+ s rozměry 300x300, octopussem a klipprem,ale tohle je první stavba kde si díly vymýšlím a kombinují sám. Omlouvám se že píšu jak blb ale tyhle stránky mi nefungují pořádně na telefonu. Budu rád za každou radu a hodnocení
Phanttom píše:Ani jsem nevěděl že klasická V6 zvládá 150mm/s. Chtěl jsem si zkusit poskládat s měděným heatblockem pro lepší tepelnou vodivost ale nejsem to schopný vyladit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků