Tak jsem lapnul "mikrofón" a na dva týdny zalehl. První den co mi bylo zle jsem tiskl nějaké detaily na obou tiskárnách. už jsem je nestačil sundat z bedu, jen jsem se dokodrcal do dílny vypnout proud. No a po čtrnácti dnech tam vlezu, že ty kousky sundám. Potvory odskočily samy, jak se na ultrabase sluší, jenže sebou vzaly i kus toho černého tečkovaného povrchu. Na obou bedech.
Tak jsem sobě zakoupil magnetickou podložku a hrr na druhý trup. A zase průser.
jak díl rostl a vrtěl se pnutím ze smrštění, magnet to nedal a začal se zvedat. Kus na tom "šmirglu" držel jak přibitý, ale ta oddělávací podložka prostě neudržela rovinu a zvedla se v rozích tisku. Přitom celé to drží dobře, ale jakmile je pnutí jen bodově (v rozích) podložka se zvedne. Vím, že podložka a nalepený magnet se nesmí otočit o 90°, pak je ta síla hodně malá, ale já to měl dobře a stejně prd. No už mám nové bedy, ty původní vydržely 3 roky bez problému. A magnety si nechám na tisk menších dílů, které tak nepnou.
Věž jsem dotiskl, "komín" nasadil, mám i skoro dobastlený návod, takže vobluda bude snad do týdne venku.