Zdravím, tisknu soubor v příloze https://www.thingiverse.com/thing:4702401/files , jak je ten řez nožem 1 a 2 tak řez 1 je OK lámací nůž se tam dostane, řez 2 se lámací nůž nedostane, když tisk otočím o 90°tak je to lepší, ale stále nedostanu nůž do řezu 2.
jelikož je to remix, vzal jsem originál a upravil si ho a znova vygeneroval STL, abych měl jistotu že jsou mezery stejné a problém je stejný
Čím by to mohlo být? Nikdy jsem se nesetkal, aby půlka tisku byla ok a druhá ne jinak než výškově, tohle mi hlava nebere.
Tisknu to na Průšovi MK2,5 s extruderem z MK3S+, ofuk je v ose y a je směrem od čísla 1 k číslu 2, ale kdyby to byl problém, tak přeci i u té jedna to strhne....
Tisku z PET Fiber 3d (zkoušel jsem i PLA a stejné), ofuk 30%, teplota trysky 240°(upravené nastavení od Průši, není sice dokonalé ale nechce se mi to moc řešit, nestringuje to...) retrakce 1mm, prusaslicer.
napadá někoho co by se dalo zkusit? Zkusil jsem rozebrat pojezd y zda tam není vůle, bordel atd. a zase složit a nepomohlo mám chuť to hodit z balkonu