od Rebel » 14.02.2021 20:32
No, vtip je v tom, že jsem prostě po hoňce za specifikacema magnetickách samolepicích fólií došel k tomu, že v dostupných v cenových relacích v nich v podstatě vůbec žádné rozdíly nejsou a proto jsem objednal tu nejlevnější fólii která se lipí na třeba lednice či nástěnky (teplotní dlouhodobá odolnost cca 70°C) a celá myšlenka tohoto vlákna byla o tom to vyzkoušet. Zdroj nákupu je tady v tématu napsán (unimagnet.cz) a jiné samolelpící fólie tam snad ani nemají. S magnetickou nerezí jsem to udělal naprosto podobně. Poptal jsem nejbližší firmu která řeže laserem a prostě jsem jim napsal, že to chci s "magnetické nerezi" a bylo to, udělali mi 3ks na zkoušku a celou desku jsem nekupoval. Pokud na to chceš jít vědecky, tak ti nezbyde nic jiného než nastudovat magnetické vlastnosti těch materiálů (na což jsem se já vyprdnul, protože mi šlo o dostupnost, rychloast a cenu) a podle toho zvolit. Zkusím pohledat fatury od planžet, ale ty jsou u účetní, takže to hned tak nebude, tam by materiál mohl být, ale neřeší to výběr nejideálnějšího materiálu, i když si myslím, že tak zásadní rozdíl v těch magnetických materiálech nebude.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !