Ja bych skusil mrknout na to arduino... Navazu na prvni prispevek kde se mu USB port odpoji a znova pripoji a led dioda blika. Nebude problem v tom, ze mas arduino s chipem CH340G o ktorom som pisal vo vlakne s elektronikou o arduine, kde potrebujes iny driver aby arduino v PC fungovalo a nahral si do neho bez problemov FW. Ked ti to neukazuje ani teploty a nic nefunguje tak by som sa skusil lepsie pozriet na to arduino ci v nom ke skutocne nahrany ten FW. Mozno sa mylim ale problem by som riesil postupnostou...cize skontrolovat samotne arduino a nahratie FW, nasledne zapojenie RAMPS s pripojenim endstopov a termistorov (bez zapojenia driverov krokovych motorov), nasledna skuska pripojenia cez repetier host ci ti aspon ukazuje teploty...ak ano, pokracoval by som postupnym pridavanim driveru pre motory a skusanim ich pohybu. Vzdy by som skusal len s jednym driverom, cize ak zapojim driver pre motor X a pohne se, vytiahol by som ho a nasledne zapojil na motor Y a tak dale az by som mal istotu, ze jeden driver a samotny ramps plus arduino funguji. Pak bych testoval dalsi driver az bych skusil vsechny a mal istotu.
Daj foto svojho arduina...