Před založením nového vlákna se zamyslete, jestli skutečně není kam zařadit a ušetřte tím adminům práci se zbytečným dodatečným tříděním fóra. Děkuji za pochopení. Klidně zde diskutujte o "pikačovinách", OT nebudou řešeny. Tedy stručně řečeno "HNOJNÍK PATŘÍ SEM"
Hi diky. Od kedy som ju objednal som na youtube a kukam a kukam. Pan "Rimr" Mrazek ma super videa. Uplne pre obycajnych ludi vsetko krasne vysvetlene. Super kanal. Hned som jeho doberatel. Tie ventilatory mozno casom. Najprv sa chcem naucit v Oneshape, alebo Fusion360 a nasledne nieco vymodelovat a vytlacit. Venujem sa cosplayu. Pre tych co nevedia, tak vyrabam kostymi roznych postav a chodim s nimi aj sutazit. Kto by chcel vidiet moju tvorbu, tak tu je na mojom youtube kanaly.
Tak to máš také dobře uhozenou zábavu. To si pro tyto účely vytiskneš spoustu věcí. Rimr opravdu točí "výživná" videa a nejen s problematikou 3D tisku. Není to žádný teoretik, protože sám všechno dělá. Proto každému doporučuji, a vím proč, aby si tiskárnu kupoval přes něho. Jeho ceny jsou opravdu lidové, ale rozhodně se to vyplatí, protože si od něj převezmete už seřízenou a odladěnou tiskárnou s flashnutým FW a k tomu v ceně základní zaškolení a látkový obal proti prachu. Já bych to tedy za ty peníze nedělal.
0
Felix Pro L, Creality Ender 5 Plus (vytuněný), Creality CR-10S Pro s BL Touch, Rebel II, Simplify3D
Ještě bych dodal, aspoň pro začátek je výborný kreslící program a zadarmo "DesignSpark Mechanical". Je velmi jednoduchý, v češtině a existují k němu návody.
bastlir píše:Jeho ceny jsou opravdu lidové, ale rozhodně se to vyplatí, protože si od něj převezmete už seřízenou a odladěnou tiskárnou s flashnutým FW
Ked mi pride tlaciaren budem ju musiet preflashovat? Ak ano, tak akym FW a kde ho stiahnem? Dik
0
Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
Pro začátek doporučuji stahovat FW výhradně jen od výrobce. Staré dobré pořekadlo: "Neměň to, co funguje". Nejdříve si vyzkoušej stávající verzi a pokud budeš mít s něčím problém, pak teprve pátrej po alternativách. Obecně ... jediným známým problémem u Pročka je autoleveling. Až toto překonáš, zbytek jsou jen prkotiny.
Mně už dorazil BL Touch, takže mě čeká práce a doufám i zlepšení.
0
Felix Pro L, Creality Ender 5 Plus (vytuněný), Creality CR-10S Pro s BL Touch, Rebel II, Simplify3D
Dnes dorazila krasavica. Len ju mam v praci tak v pondelok sa ide na to hadam. Inak som ju rozobral podotahoval a poskladal. Tie srobiky co drzia mosadzne matky srobovic boli uplne volne a vozik s hlavou ma volu. To musim este doladit aj osu Y trochu doladit aby chodila hladko ale bez vole.
0
Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
Kdo už aktualizoval FW modulu displeje, jistě mi dá za pravdu, jaký je to opruz kvůli tomu povolovat hafo šroubků a manipulace s tiskárnou. Proto jsem si koupil prodlužku na nicroSD kartu, se kterou to funguje perfektně a bez peripetií.
0
Přílohy
Tak to jsem rád s tebou, že jsi to tak rychle zvládl. Není to špatná tiskárna a s přihlédnutím k velikosti a ceně, kam se hrabe Průša. Je jen velká škoda, že v aspoň podobné ceně není na prodej Rebel.
0