Ja se koukal i na podobny veci na eBay, ale nevim,jestli je to reseni. MK42 klon nebo original se sehnat da, MK52 je dost problem. Leda primo od Prusi.
To na Ali jen tenkej nerez plech, kterej dokaze vyrobit kazdej druhej v CR. Neni k tomu ta magneticka samolepka do 120 stupnu. PEI navic neni nanesenej, ale je to samolepici folie (podle popisu zaplatpanbuh aspon 3M lepidlo rovnou na ni). Takze to stejne jako se vsim, pouzit kancelarsky svorky v rozich a prostredek timpadem nic nedrzi.
V podstate to co popisoval Dan, akorat ma tlustsi plech, coz vidim jako bonus. Ohnout skrze odlepeni pujde i vetsi tloustka (i 1mm nerez co sem mel v ruce jde jeste ohnout) a verim, ze se to bude min prohybat pri tisku ABS a lip to srovna pripadne krivej heatbed pod tim.
Tak mi prijde, ze pokud nemas na Rebelovi MK52, tak nejak nechapu proc toto kupovat na Ali.
Na eBay sem videl z nemecka neco jinyho. Magneticka nalepka (s magnety 120 max)+ nerez plech 1mm bez PEI folie. To mi dava smysl. Jenom bohuzel uvadi rozmer 220x220, ale treba by to slo dohodnout aby vyrobil atyp. A cena samozrejme nekde jinde.
XYZ DaVinci 1.0 Pro 3in1, Rebel II V33, ENDER 4 COREXY+Direct MOD, Rebel III (momentalne rozebran), Poseidon DUO, Anycubic Kossel Linear Plus, Anycubic Photon, Anycubic Photon S, Kelant S400 Plus, HEVO ve vystavbe