od Klaudius » 15.03.2019 22:14
Medapeta narážal na slovenčinu, o tom som presvedčený. Stále má niečo proti Slovákom, dokonca jednu hlášku z profilu musel na môj popud a Danovu žiadosť zmazať (týmto mu ešte srdečne ďakujem za promtné a triezve riešenie môjho ohlasu). Preto som sem prestal prispievať, ak prídem, niečo zaujímavé si prečítam.
Myslím, že témy, ktoré medapeta naznačuje, na serveri o 3d tlači a 3d tlačiarňach vôbec nemajú čo robiť a pokiaľ tomu dotyčný pán nechce rozumieť, potom on nemá čo robiť medzi slušnými ľuďmi. Falošný nacionalizmus a otvorená neznášanlivosť voči iným národom alebo národnostiam je doménou primitívov. Češi a Slováci si vždy rozumeli, rozumejú si a rozumieť budú, aj keď kolega nasranek vyššie má kus pravdy. Ale taká je doba. Keby som tu ja začal písať česky, asi by ste hneď spoznali, že Čech nie som, a rozumeli by ste mi možno horšie, ako keď píšem po slovensky.
Každý by mal písať ako vie, pokiaľ niekto použije hebrejčinu, nebude mu to nič platné, lebo mu nikto neodpovie. Takže jazykový problém tým pádom odpadá. Medapeta, ak Tebe slovenčina a Slováci prekážajú, ignoruj nás a nechaj si to pre seba, rovnako ako my budeme prehliadať Teba a nebudeme sa o tom baviť, lebo to za to nestojí.
Pokiaľ sa tu skutočne začne nejaká selekcia alebo obmedzovanie na základe použitého jazyka, tak tieto stránky rozhodne padnú hlboko, a že by to bol z úrovne, ktorú majú, riadne hlboký pád. A to by ma skutočne mrzelo. Reprezentujú obrovské množstvo poctivej roboty tvorcu a tých, čo sem svojimi radami prispievajú, a to všetko by vyšlo naprázdno...
Prajem Vám všetkým pekný večer a ospravedlňujem sa, že som otravoval s takým dlhým príspevkom.
Naposledy upravil
Klaudius dne 16.03.2019 16:33, celkově upraveno 1