Bezva a teď kde je ten problém ? Co to dělá nebo nedělá a podle čeho to autor tématu zapojil? Je to prostě asi indukční či kapacitní snímač (což z obrázku bez dalšího hledání na 100% poznat nejde) s NPN výstupem, tedy lze aplikovat zapojení jako na každé jiné indukční sondě s napájením vyšším než 5V. Tedy nějaký ten dělič, optočlen či podobná záležitost. Tedy kam si až s připojením a testováním došel?
PS: Pokud mi má někdo za zlé, že sem nevyplesknu podrobný popis zapojení obrázky a konfigurací FW, což by svým způsobem šlo, tak je to schválně a nemějte mi to za zlé. 1. je to proto, že se snažím, aby si lidé dokázali dát 1+1 dohromady, protože se dnes opravdu skoro nikdo o nic nesnaží. Něco začnou, nejde jim to a tak se dotazují na konkrétní postup či řešení (nejlépe video na "trubce", ze kterého jsou schopni pak opisovat kód do FW atp.) a ani nepopíší kde skončili a co mají za "železo" a jak to pak vlastně dopadlo, ale zase někdy i poděkují
A 2. to prostě stojí čas, který je dnes vzácný a drahý. Sice existuje přísloví že "opakování je matka modrosti", ale asi to někdo špatně pochopil, opakovat nemají ti co vědí, ale ti co se ptají
Sorry jako, pokud to nejde někomu pod fousy
PS2: Otomar, autora znáš? Přišel včera o ruce, že nemůže napsat? Jsi si jistý, že je to ten správný senzor? při dnešním vyjadřování ledí si nejsem jist vůbec ničím?
Omlouvám se, není to nic osobního, ale prostě mi to občas fakt nedá