Baisop píše:... TMC může mít citlivější ochranu proti zkratu než A4988 (pokud nějakou A4988 má, to si nejsem jist) ...
A4988 ma nadprudovu ochranu, ktora sa aktivuje pri cca 2.1A a funguje spolahlivo (mam to otestovane ).
Baisop píše:... TMC může mít citlivější ochranu proti zkratu než A4988 (pokud nějakou A4988 má, to si nejsem jist) ...
Demetriuss píše:... Téměř vše celkem ok, ale mám problém s extruderem, který po cca 5-10 minutách přestane podávat filament - motor se úplně zastaví a tiskárna 'tiskne' dále ...
Demetriuss píše:... Když tam dám starý driver A4988, tak tisk dojede do konce (kvůli vyloučení zlomení drátu atd). Zkoušel jsem i prohodit mezi sebou ty TMC2208, ale na extruderu se vždy zastaví. ...
Který Retraction torture test jsi použil? Skusil bych to prohnat na GT2560 s 2208. zatím se mi zastavení ani jednou neprojevilo.
proc vubec davat TMC2208 na extruder ? za me osobne je to nesmysl, motor se toci tak pomalu ze stejne hluk temer nevydava
https://www.ulozto.cz/!oFqqntyL0Xjt/marlin-1-1-x-zip
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 návštevníků