Tak mi to nedalo a prostě jsem si to chtěl vyzkoušet po svém Použil jsem Al desku, kterou mám na eshopu, na ni nalepil tu nejlevnější magnetickou samolepicí folii o tloušťce 0,5mm a nechal vypálit desky pro RII a sCube z magnetické nerezi o síle 0,6mm, která je dostatečně silná, ale i pružná. Mám tu na zkoušku ještě podkladovou planžetu 0,4mm, akorát že na ni jsem 5x sáhnul a začala reznout, takže jsem ji odložil na později a asi s ní spíše něco podložím
Tedy co hlavně řeším, tak je za jak dlouho se ona magnetická fólie odmagnetuje či zeslábne natolik, že deska přestane držet. Výrobce udává maximální teplotu 70°C. Určitě neuvažuji tuto sestavu použít pro ABS, to klidně desku vyměním, ale na PETG (které tisknu z 99%) a PLA by to mohlo stačit. Jedu prvních pár hodin tisku a postupně dám info, jak to vypadá
Zatím jedinou nevýhodou bude asi trochu vyšší hmotnost sendviče, ale u sCube je to vcelku jedno a u RII by mělo stačit poladit proudy a akcelerace pro Y, ale na ni jsem to zatím nezkoušel.