od pentaxxx » 22.10.2018 19:34
Osobne bych to tak cerne nevidel, lepsi plastove nez nic. To blato co se da sehnat v hobbymarketech je snad jeste horsi, krivy je to jak ... a diry vrtali asi kulometem a to nemeli serizenou musku.
Samo, ze je lepsi kov, ale jako nahrada nebo docasny reseni, nez dorazi neco lepsiho to postaci. Mozna bych to jen udelal tlustsi a klidne o chlup vetsi (aspon vnitrni strana, ta je relativne volna), at se to aspon trochu zpevni a idealne tam zakomponovat drzak Z ENDSTOPU. Pak by to melo aspon trosku smysl.
Jinak ja bych ten dil videl nejlip podobny jako ty STL, jen treba vyfrezovany z kovu. Blby je, ze ty obycejny hobbymarket uhelniky taky nemusi uplne dobre drzet, zvlast pokud jsou prohnuty a nejsou tam profilovy matice, ale neco ... a pak to nema samozrejme vystupky, ktery pomuzou to oprit. To ale samozrejme uz resime to, ze bych to udelal spis z lepsich profilu, co uz maj ruzny spojky vyreseny, navrtany zavitovy diry atd. Treba to co sem videl u zakaznika (snad nedelam moc reklamu ... firma ULMER).
Taky sem si zbastlil neco podobnyho, nez mi dorazilo to co sem objednal a mel sem to dokonce spojeny sroubama a zaintegroval i neco cemu rikate uhlova spojka profilu. Drzelo to dobre a material sem neresil co do ceny. DD PETG 2kg prislo ve sleve a bez DPH na par Kc a stejne sem na necem potreboval odladit tiskovej profil.
Takze ja bych spis hodnotil snahu autora a podekoval. A jen uvedl, ze to je nahrada pro pripad, kdy neni nic lepsiho po ruce.
XYZ DaVinci 1.0 Pro 3in1, Rebel II V33, ENDER 4 COREXY+Direct MOD, Rebel III (momentalne rozebran), Poseidon DUO, Anycubic Kossel Linear Plus, Anycubic Photon, Anycubic Photon S, Kelant S400 Plus, HEVO ve vystavbe