Hele, já jsem ten rebel mod HE zkoušel do extruderu vložit a délkově mi to přijde v pohodě. V horní části to drží za široký zápich nad žebry chladiče. Laickým pohledem se mi zdá, že to sedí dobře (v té horní části). Proto zmiňuju jenom průměr žeber, protože dole je tím pádem díra, kudy by mohlo foukat na kostku s topným tělískem. A samozřejmě je volný prostor i kolem žeber, ale ten by snad vadit neměl, respektive provizorní vymezení v tomto místě nebude velký problém.
Tak jako tak spěchám. Takže to možná trochu "oprasím", ale ať už to mám oživený. Když tisk nepůjde, tak to budu shánět buď jiný HE, nebo nový extruder. Ještě budu řešit napojení etruderu na konektory, to ale počká na později.
Dostal jsem se do stavu, kdy už mi přijde, že mi chybí fakt málo a hodně mě to popohání. Navíc v tom hraje roli chlapská ješitnost. Známý (otec spolužáka mého syna) si před vánoci objednal hotového "Průšu" - A teď kouká, jak se mu posouvá termín dodání. Aktuálně mu má tiskárna přijít v půlce února. Takže bych byl spokojený, kdybych byl schopný vytisknout testovací kostku alespoň mizerně