od peca » 05.02.2018 23:21
Dodělávám a sháním poslední informace a díly:
1/ Buď jsem slepý, nebo neumím hledat, ale jaké ložisko přijde do extrudéru na přítlak struny? Co jsem zkoušel změřit, tak mi vychází, že by tam mohla být ⌀ 5 mm × 15 mm osička a na ní ložisko s vnějším průměrem 15 - 16 mm široké 7 mm. Co jsem hledal, tak značení mi vychází 605zz (asi by mohlo být i nekryté). Což je ložisko o vnějším průměru 14 mm a šířce 5 mm. Nebo potom 6mm => 606zz => d 6 mm, D 17 mm (což už je určitě moc), B 6 mm.
2/ Mám doma HotEnd Rebel mod. Bohužel jsem jej objednával dřív, než elektroniku a celkově jsem málo četl instrukce, tak jej mám v provedení na 12 V (jak vetráček 30×30 mm, tak topné tělísko). Potřebuji zjistit, kde objednat oboji na 24 V, nejlépe v ČR, ať nečekám do jara.
3/ Podobný problém mám s radiálním ventilátorem na chlazení výtisku. Mám tu dokonce 2 kusy 40×40 mm na 12 V. Potřebuji 50×50 mm 24 V. Na Aliexpresu ho umím najít, ale rád bych to objednal spolu s tělískem a ventilátorem HE někde v ČR.
4/ Zdá se, že Rebel mod má výrazně menší průměr žebrování HE, než je prostor v držáku HE od Luboshe. Je to záměr, nebo je to rozdíl oproti HE, který by tam měl správně být? A vadí to? Rebel mod tam podle mě bude držet za horní část, ale nevím, jestli to bude stačit.
5/ Ještě mi chybí zubatice a řemenice. To bych na některých eshopech i našel, ale zase tam nevidím ty předchozí věci...
Budu rád za tip jak na eshop, tak za upozornění na případné nesrovnalosti, které možná přehlížím.
//v nejhorším to objednám z Číny, akorát to čekání bude o nervy (a nový čínský rok)