MRGIO mal som teplotu na 260. vytlačil som večšiu plochu 5x5cm, prvu vrstvu v pohode pomaličky ale ked začalo druhu vrstvu tak bolo pekne vidno že nestiha taviť a len to za sebou ťahalo neroztavene vlakno až sa vlakno pretrhlo. Takže tryska 1.0 ide dole a upadá do zabudnutia. Ostanem pri 0.5 a menších.
kroxigor Dakujem za reakciu:
-Ako slicer použivam REPETIER Host V1.6.1 a ten použiva nastavenia zo slicru, určite vieš vo co go. Slicer som nikdy na slicovanie nepoužival takže netušim ako to je s tym cut, gapinfill, atd,.. naozaj neviem.
-Hm, s tou hrubkou struny a 50% mi logicky nejde do hlavy. Ak by som použil 3.0 strunu tak by to fungovalo tlačiť tryskou 1.0 aj ked by heatblock a topenie ostalo to isté? Logicky mi vychadza že nie, tepelna kapacita tej hlinikovej kocky je mala. Volacno poznam ale až teraz viem načo služi
ale v poriadku, zmierim sa s tým že sa tryskou 1.0 nedá tlačiť a prerabať tlačiaren kôli tomu nechcem.
fotka tlače, iba to za sebou ťahalo vlakno až sa pretrhlo, lepšie sfotit ten čierny leskly PETG nedokažem.