Zatím jen pár fotek, postupně doplním:
lubosh píše:Delta je vhodná na excelentní dekorativní tisk, proto ji přesně potřebuji.
Na přesný tisk mám Rebela a Cube, které do 40 mm/s tisknou také luxusně, a hlavně tiše s 2208
akademik píše:Můžeš prosím blíž specifikovat jakej je v tisku rozdíl mezi "klasickou" konstrukcí ala Rebel/sCube a deltou ? Zatím jsem viděl jen nadávání na to že je to nepřesný, takže bych rád věděl jaká je ta hlavní výhoda (teda krom možnosti tisku vyšších předmětů..)
MichalG píše:delta nema nic spolecneho s vyskou tistenejch predmenu, u kazde tiskarny kde se nepohybuje stolek muzes tisknout klidne metrove vytisky
lubosh píše:Delta je vhodná na excelentní dekorativní tisk, proto ji přesně potřebuji.
Na přesný tisk mám Rebela a Cube, které do 40 mm/s tisknou také luxusně, a hlavně tiše s 2208
Ono to ani moc nejde po domácku udělat jinak. Však si ty lineáry pořiďte z Číny, to je přeci věc každého
Hlavní výhoda pro mne byla, že to mám za dva dny doma a ne za měsíc. Kvalita samozřejmě také, není to loterie.
walker.cz píše:Jaký je rozdíl mezi excelentním tiskem a přesným tiskem??
Zpět na Jiná verze či vylepšení?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků