To bych také rád tisknul, jen sehnat podklady alespoň v STL , co jsem koukal tak to není levné.
Jinak já používam Repetier a ten když to nestíhá topit tak vypne ohřev a tiskárna přestane tisknout(jen jezdí naprázdno), musel jsem několikrát upravovat tvar deflektoru ventylátorů aby to nefoukalo příliž na trysku a to samé na desku.
S teplotou bych zkusil jít spíše níže, záleží jestli to vedení k trysce máš celokov , nebo s teflonovou vložkou.
Osobně používám jen s teflonovou vložkou a nastavuji spíše vyžší teploty.U toho Titanu se to chladí přez tělo extruderu a nemusí se to tak ochladit nad tryskou a pak to může přilepovat filament na stěnu vedení filamentu, ale pokud máš teflon také tak by to mělo být OK, také zkouším verze kde je teflonová trubička z jedné strany jištěna slepou dírou a z druhé strany se opře o samotnou trysku, moc se my nelíbilo že se ta trubička opírá o kuželovou hranu díry a tím se vlastně svírá na menší průměr a tím brzdí filament, asi by to šlo pořešit i tak že by se do té díry zajelo frézou pro vytvoření kolmého dna (osazení) a pak by se teflon opřel kolmo a nesvíral by se tak. Jak už jsem psal jsem v tom začátečník, ale Rebel 2 koncepce je určitě lepší než "Průša" závitovka
Ramps mám také z číny a přehodil jsem jen ten Mosfet a zrušil pojistky, jo a vstupní napájecí konektory jsem odstranil a dal přímo Gold 3,5 , ale toto je prý při 24V zbytečný , protože tam teče jen 1/2 proudu .Jo a diodu pro napájení Arduina mám připájenou k měniči z 24V na 10,6V.
Ještě mě napadlo co zkusit ty kroky filamentu, označit fixou a posouvat ručním řízení v Repetier Hostu,jestli to odpovídá, může se stát že toho tam ženeš víc jak bys měl . Dřívější extruder ti prostě ztrácel kroky jako dříve mě a tak nebyl problém.
http://joskapilot.webnode.cz/tiskarna/