No, v prve rade zapomen na to, ze by drcnuti do tiskarny pohmulo nejakou osou, pokud teda samorejme nebudes drcat primo do voziku. I kdyz nejsou motory pod proudem, remenovy prevod s pojezdy nerozhejbes fouknutim ci drcnutim do tiskarny.
Asi uz kolem toho umim za tu dobu chodit, protoze se mi nestalo, ze by se osa Y viditelne rozjela. Pro kontrolu pouzivam predni ci zadni tistene Y dorazy (to jsou dily, na ktere se me neustale nekdo pta, na co jsou, tedy takove ty divne vidlicky
), kdy se o ne osa da tedy zkontrolovat a popripade srovnat. Sice je na pravem drzaku remenice Y priprava pro endstop, ale zartim to myslim zadny FW pro Y neumi a jelikoz jsem to jeste nepotreboval, tak jsem toto reseni vypustil.
Kazdopadne rozchod kroku nezavislych KM u stejnych os muze nastat i bez drcnuti i u konstrukci jako je RII, i3... atp, je to tu rozebirano nescetnekrat, tedy kontrola je vzdy jednou za cas potreba.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !