Rebel píše:Ja to ani na mensich nez 1005 nepouzivam, mozna zkusit 905, ale ty nemam, nic mene si myslim, ze tudy cesta nevede. Tedy jedinou schudnou cestou bylo pro me snizeni akceleraci a travely do 100mm/s.
Rebel píše:Ja to ani na mensich nez 1005 nepouzivam, mozna zkusit 905, ale ty nemam, nic mene si myslim, ze tudy cesta nevede. Tedy jedinou schudnou cestou bylo pro me snizeni akceleraci a travely do 100mm/s.
Tak to som zvedavy, hovoris ze ani na 24v to nie je ono ? Prave mam par ks a uz mam rozpracovany sCube a tam chcem dat 24V s mks 1.4 a chcem tam pouzit prave 2100 drivre. Spoliehal som na Danovu radu dat to na 24v. Asi si pockam na vlastnu skusenost.Georrge píše:Tak jsem trochu hledal a našel jsem drivery TMC2208, což by měl být takový upgrade TMC2100. Zde diskuzese srovnáním, je sice italsky, ale hlavní tabulka s informacemi je anglicky.
Podle toho co tam píšou, tak TMC2208 má novější verzi StealthChop2, která by měla nabízet lepší akceleraci, mělo by to tedy řešit ztrácení kroků. Dva kousky jsem objednal, tak uvidíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 návštevníků