VSCharlie píše:Tak to jsme na tom oba stejně...
V pondělí mi má přijít stavebnice Rebela II od "na3D" a hledám potřebné návody kde se dá.
Abych řekl pravdu, zatím nic moc.. ...
zao píše:Existuje někde soupis rozměrů rebela 2??.......
VSCharlie píše: ....... stavebnice Rebela II od "na3D"a hledám potřebné návody kde se dá.
Abych řekl pravdu, zatím nic moc.. Ono těch "rebelů II" je spousta verzí a ucelený návod včetně rozměrů podle verzí, asi neexistuje.
VSCharlie píše:... Bohužel návod od p. Zahradníka o kterém se zmiňuji ( je taky zmiňován v jednom seriálu ze staby na Rebela, že.. ), se mi bohužel najít nepodařilo..
VSCharlie píše:...Výkresovou dokumentaci od toho skutečně dělat nebudu, na to bohužel nemám čas......To po tobě snad nikdo, včetně mě, (zatím) myslím nechtěl..
...................
Osobně jiný návod, než je zde uveden ani nepotřebuji, použiji ho jenom jako "mustr" a využiji vlastní řešení.
Když jsem u těch návodů, celkem mě (jako strojaře) až zaráží, kolikrát si lidi dělají při stavbě až nesmyslné problémy.
..... Jo a línej rozhodně nejsem, už mám vyhledané ztažené a pročtené vše, co jsem kde zatím (za 14 dní), našel.
A to včetně videí ze stavby Rebela II, co se dají na youtube najít.
VSCharlie píše:Díky za návod, hned se na něj podívám. ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 87 návštevníků