Pozriem na to.
Edit:
Sprava sa to rovnako aj u mna. Tento stav nastane po necinnosti, ked vypnu motory. Tlac funguje normalne.
Z dovodu drobnych zmien v konfiguracii som dnes aktualizoval FW v uvodnom prispevku.
OK1UGA píše:Tak jsem zkusil tisknout a smích mě přešel. Zkusil jsem testovací kostku 40x40mm. Tiskárna se při druhé vrstvě zastavila a zahlásila "Teplotní skok - Tiskárna zastavena - použij reset". Při druhém pokusu o tisk to dopadlo stejně přibližně ve stejném místě. Taky teď tiskárna zřejmě dává méně plastu než dřív. Nastavení posuvu os a extruderu jsem opsal z nastavení předchozího firmware.
Obávám se že se budu rychle vracet k předchozí verzi...
Martin.
lubosh píše: ... Výborná věc je Babystep Z (nastavte si přístup z hlavního menu dvojklikem). Ukládání této hodnoty není třeba, pokud máte správně výšku HB. ...
OK1UGA píše:BabyStep neznám. Co to je ?
clexpert píše:... Jinak český překlad jsme se synem do Marlinu dávali už hodně dávno. Určitě ještě předtím, než jsme kompletně předělali funkce pro výměnu filamentu.
tom666 píše:Tak by urcite aj tunajsiu komunitu potesilo, keby si ju sem upnul.
clexpert píše:Tak já myslel, že jsi z něčeho vycházel, když jsi sem dal zkompilovaný firmware ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků