Abych to shrnul, protože těch věcí bylo víc a taky jsem k něčemu přišel, i když nevím jestli je to ta správná cesta....
Problém byl v tom, že mě kolísaly teploty při tisku cca nad 1h a to asi o +- 5°C. Tiskl jsem ABS koupeno u Průši zřejmě výrobce Mladeč. Doporučený rozsah teplot 200-230°C. Problém je v tom že se vytiskne vždy nejvíce tak 2 vrstvy pak se to zasekne někde v HE a pod zubaticí vzniká chuchvalec namačkaného filamentu.
Nastavení tisku HE: 230°C, HB: 90°C
Způsob řešení: výměna termistoru a topného tělesa.
vyčištění trysky
změna teplot na 250°C
Kolísání teplot přestalo zřejmě výměnou za další termistor (už druhý). Nicméně zasekávání při teplotě 230°C pokračovalo dále až změna teploty na 250°C tomu pomohla. Problém je v tom že už i při teplotě 230°C se přetavují rohy a sražení součásti které jsou od vyhřívané desky nahoru k součásti. O teplotě 250°C a přetavování ani nemluvě.
Uvažoval jsem nad tím, proč vždy se to stane u druhé vrstvy tak jsem v zoufalosti měnil i nastavení Sliceru (první vrstva 200% + výška trysky, místo toho výška 0,2 a na to nastavená extruze) vytisklo to skoro 3 vrstvy. Tak mě napadlo, že to bude asi tím, že tryska je dost blízko u HB a tím se její špička lépe drží teplotu, ale jak se vzdálí, tak teplota klesne na mez, kdy se to zasekne.
Je to možná varianta problému, otázka proč ale, když se to sekne a znova zavedu materiál tak to zase tiskne a pak se sekne.?.?
Protože jsem už zkusil kde co a regulaci PID HE jsem provedl ještě nějaký týden před problémem a HB mě drží dobře a abych vyloučil všechny možnosti tak jsem zkusil tu samou součást tisknout z PLA.
A hle, tisklo to bez problémů 10 vrstev, dokud jsem to nezastavil, protože mi to stačilo jako důkaz, že je to v pohodě. Určitě by to tisklo i dál.
Teď ještě k materiálu, to ABS mám už asi tak rok moc jsem z něho netiskl. Z počátku jsem neměl zapojený HB. Mám, ale dojem že když jsem cca před rokem zkoušel nějaké malé součásti tak mě stačila teplota 210°C max 220°C.
Pokud tedy příjmu tu teorii o tom že je to chyba materiálu, může to být třeba špatným skladováním, když opomenu chybu výrobce? Jako dá se z toho tisknout při teplotě 250°C, ale ne ostré rohy nebo detailní součásti.
Na druhou stranu jsem četl, že k vlhkosti a UV záření má být spíše náchylnější spíše PLA, proto jsem při testu vzal cca 2 roky starý zbytek PLA materiálu a byl bez problémů… při tom skladování typu na parapetu nebo pod stolem tomu nijak asi neublížil až teda na to ABS (pokud je to tím)….
Je fakt, že už při zavádění materiálu do HE mě připadalo, že materiál při průchodu tryskou klade větší odpor než dříve a také větší než u PLA což by mělo být naopak, jestli to chápu správně z
http://reprap.org/wiki/Darwin/Thermoplast_Extruder kapitola Splined motor shaft, je tam tabulka měření odporu materiálu.
Takže se to pokusím u někoho zkusit ještě na jiné tiskárně a uvidím, jestli bude výsledek stejný.
Nějaký jiný názor?