Před založením nového vlákna se zamyslete, jestli skutečně není kam zařadit a ušetřte tím adminům práci se zbytečným dodatečným tříděním fóra. Děkuji za pochopení. Klidně zde diskutujte o "pikačovinách", OT nebudou řešeny. Tedy stručně řečeno "HNOJNÍK PATŘÍ SEM"
od svobpata » 14.02.2017 15:40
Ahoj, našel by se někdo, kdo by se mnou šel do vývoje rebelu II s?
//oscar:pridanim "S" do loga nevyvijis rebela. jeste chvili a delete.
-
svobpata
-
od Saph » 14.02.2017 15:48
A co si pod tím označením máme představit?
-
Saph
-
od svobpata » 14.02.2017 15:51
Saph píše:A co si pod tím označením máme představit?
Ještě přesně nevím ale určitě vestavěný filament cutter, možná autokalibraci atd.
-
svobpata
-
od svobpata » 14.02.2017 15:53
A ještě by tam byl upravený fw (vice voleb co je potreba, srozumitelny), nevím jestli marlin nebo repetier a k tomu by tam byl drzak na raspberry pi/orange pi pro ty co tisknou přes octoprint ale celkově bychom vychazeli z rebel II/III
-
svobpata
-
od neilz » 14.02.2017 16:04
to co je potreba dodelat je autokalibrace, to je podle me to nejdulezitejsi co rebelu chybi a jediny v cem je u tehle stranky problem je SW aby to spravne podporoval a byl tu pripravenej ke stazeni v hotovem balicku
-
neilz
-
- Images: 0
od svobpata » 14.02.2017 16:08
neilz píše:to co je potreba dodelat je autokalibrace, to je podle me to nejdulezitejsi co rebelu chybi a jediny v cem je u tehle stranky problem je SW aby to spravne podporoval a byl tu pripravenej ke stazeni v hotovem balicku
To mi taky pripada a chci to tam
-
svobpata
-
od neilz » 14.02.2017 16:12
svobpata píše:neilz píše:to co je potreba dodelat je autokalibrace, to je podle me to nejdulezitejsi co rebelu chybi a jediny v cem je u tehle stranky problem je SW aby to spravne podporoval a byl tu pripravenej ke stazeni v hotovem balicku
tak to vem postupne a nejdriv udelej tohle protoze to vyuzije vpodstate kazdej a na kazdy verzi rebela, malinu vyuzije male % lidi a filament cutter by tam byl k cemu ? osobne nevidim smysluplne vyuziti
-
neilz
-
- Images: 0
od svobpata » 14.02.2017 16:16
neilz píše:svobpata píše:neilz píše:to co je potreba dodelat je autokalibrace, to je podle me to nejdulezitejsi co rebelu chybi a jediny v cem je u tehle stranky problem je SW aby to spravne podporoval a byl tu pripravenej ke stazeni v hotovem balicku
tak to vem postupne a nejdriv udelej tohle protoze to vyuzije vpodstate kazdej a na kazdy verzi rebela, malinu vyuzije male % lidi a filament cutter by tam byl k cemu ? osobne nevidim smysluplne vyuziti
No kdyby jsme se do toho pustili tak autokalibrace by byla prvni, ten cutter se obcas hodi, byl by na z u zavytovek pokud bychom vychazeli z dvojky
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
svobpata
-
od svobpata » 14.02.2017 16:17
svobpata píše:neilz píše:svobpata píše:[quote="neilz"]to co je potreba dodelat je autokalibrace, to je podle me to nejdulezitejsi co rebelu chybi a jediny v cem je u tehle stranky problem je SW aby to spravne podporoval a byl tu pripravenej ke stazeni v hotovem balicku
No kdyby jsme se do toho pustili tak autokalibrace by byla prvni, ten cutter se obcas hodi, byl by na z u zavytovek pokud bychom vychazeli z dvojky
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]A šel by do toho se mnou teda někdo?
-
svobpata
-
od svobpata » 14.02.2017 16:20
A byl by tam asi prusuv extruder
-
svobpata
-
od svobpata » 14.02.2017 16:31
Neco zkusim, dal byste mi nekdo odkaz na vsechny dily? Nejlepe v zipu
-
svobpata
-
od Rebel » 14.02.2017 19:18
Takže pokračujeme bez OT. Zbytek původního hnoje zde, viewtopic.php?f=55&t=1629 tam můžete pokračovat v nesmyslné a nikam nevedoucí debatě !!!
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
od svobpata » 14.02.2017 20:20
Prosím ten příspěvek co jste přesunul úplně smažte, děkuji že jste mi pročistil tento příspěvek, moc rád bych něco takového vytvořil, jsem ochoten tomu věnovat čas i energii a pomoci někomu komu by se to hodilo, nebo aspoň přispěju do rebel reloaded. [emoji16]
-
svobpata
-
od Rebel » 14.02.2017 20:24
Tam kde zbytek vlakna je, nicemu nevadi, tam presne patri. Jo a kdyz odepisujes na bezprostredne predchozi prispevek, tak ho zbytecne necituj, zbytecne je pak vlakno neprehledne.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
od svobpata » 14.02.2017 21:05
Rebel píše:Tam kde zbytek vlakna je, nicemu nevadi, tam presne patri. Jo a kdyz odepisujes na bezprostredne predchozi prispevek, tak ho zbytecne necituj, zbytecne je pak vlakno neprehledne.
Ok je to pravda uz jsem si toho parkrat vsiml a opravdu to neni srozumitelne
-
svobpata
-
Zpět na Co se nikam jednoznačně nehodí :)