Ahoj všem,
potřebuji radu. Zprovoznil jsem R II a zkusil si vytisknout kostičku z mě neznámého zeleného ABS a řekl bych, že po zvýšení teploty na 255 a zapnutí ofuku se podařilo. Viz foto. Podotýkám, že jsem stáhl již vygenerovaný G_code viz. foto.
Potom jsem zkusil vytisknout knoflík na regulaci bed samozřejmě na jiný filament od 3DW žluté ABS. to, aby to nebylo tak jednoduché, ale nic jiného jsem neměl. No a tady vznikl malý problém. přikládám zase obrázek a mnou vygenerovaný G-code. Tam je vidět na začátku, že mám jiné hodnoty "solid infil a top infil". Nemohu zaboha přijít na to jak tyto hodnoty ovlivnit. Ve výsledku to vypadá, že mě infill pořád trochu předbíhá ext. perimetr. Na obrázku je to vidět.
Jinak mám Repetier 1,6,2, Slicer 1,2,9. Trysku 0,4 a nastaveno: Layer haight0,25.....First layer 0,2.......Perimetr 3....Solid layer top 4...Bottom 3. No a další parametry, které mě zatím moc neříkají. Co dodat...Lama.
Ještě je mě divné, že v tom G code na kostičku nevidím teplotu na extruder ??
Pořád mě to tam dává jeden obrázek dvakrát (asi proto, že se mě líbí) a je to přeházené. Adminům se omlouvám, ale už to nebudu řešit. Předem všem děkuji za pomoc.
Juliusvla