Repetier-server používám již dlouho, dokud to šlo, tak jel ve free a pak v beta verzi. Používal jsem ho pouze přez webové rozhraní. Nakonec jsem to nedávno i koupil a dodal k tomu na otestování LCD, což mě tedy na 1. pohled dosti zklamalo. Svým způsobem ten dotykáč vůbec nepotřebuji, pro rychlé ovládání jsem si zvykl na normální LCD s enkodérem, ale když už, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Mám k tomu celému zatím 2 připomínky:
- Tedy to, že kamera nenaběhne tak jak má, což na OctoPi nedělá nějako vyřeším, nebo pokud se někdo setkal se stejným problémem a vyřešil to, budu rád za pomoc. Mám Logitech C270 a u staších verzí to normálně chodilo, u té poslední se to chová po startu takto
viewtopic.php?f=9&t=1200#p15040 a je potřeba růčo restartovat streamer
- při 5" LCD jsou ikony pro mě naprosto nesmyslně a nepřehledně srovnané a ještě je potřeba skrolovat. To bude za chvilku ten odporovej touch pěkně vodrbanej
Uvítal bych přehledný a jednoduchý face. Nechápu, proč je na "starovací" obrazovce ikona pro nastavení wifi, zobrazení síťových adres, volba jazyka, kamera atd. Za mě jsem použil velké LCD proto, abych se v pohodě trefoval do velkých čudlíků a nemusel luštit malý texty. Ten face je pojat přesně opačně, tedy "narveme tam, co se tam vejdea a ještě malinko víc"
No a teď když už jsem si zanadával, tak se chci zeptat, jestli to nemá někdo nějak rozumně předělané, neb studovat "nečeský" návod, (kde jsem zaznamenal nějaké možnosti) se mi vůbec nechce