gib: Po zkušenostech s trapézy na RR jsem taky přesvědčený, že použití dvou motorů pro Z je v pohodě. Tedy alespoň pokud nahoře budou v ložiscích. Nějak se mi nepodařilo zajistit, aby pak chod v Z byl tak hladký, že rampa X nějak dokázala rozhodit Z. Vždy je zde dostatečné tření, které tomu podle všeho úspěšně brání. Nicméně i tak se chci stále držet myšlenky jednoho motoru pro Z. Toto řešení mi zkrátka přijde elegantnější a pokročilejší.
Jinak tedy update k tématu, ať je jasné, že na konstrukci se stále pracuje, kdyby to někoho zajímalo
V poslední době jsem dost testoval, ladil, montoval, přeložiskovával, hrál si s řemeny a narazil jsem na dva problémy.
Pohyb v ose Z prokázal slušnou přesnost (lepší než na mém RII z JRC a Kryalu), zkoušel jsem tisky s výškou vrstvy 0,04mm s pěknými výsledky. Skutečným testem se ale ukázaly běžné hladké kolmé stěny. Sem tam se prostě nějaká vrstva více "rozmáčkla" a na tisku tak byly nepravidelně se objevující jemné proužky. Dlouho jsem myslel že na vině je nedostatečně přesně složený pojezd Z a čínská ložiska. Výměna za kluzná pouzdra a protažení výstružníkem ale nepomohlo, i když pocitově došlo k zlepšení hladkosti pohybu. Hrál jsem si tedy s různými drivery a proudy na motoru Z, tahal ho do vyšších teplot v domnění, že ty dva trapézy prostě nedává jeden motor(a to tam mám 1005). Pak jsem ale zkusil ještě jednoperimetrový tisk ve spirále (vase mode), kde se motor na Z prakticky nezastaví a jede plynule a povrch byl najednou dokonalý, vrstvy krásně seděly, měly stejný odstín. Což mě přivedlo k tomu, že v mechanice problém nebude, ale chce to jen snížit akcelerace a jerk na Z. Zatím to vypadá, že problém se tím řeší.
Dalším velkým problémem se ukázalo být zvlnění perimetrů osy Y zatímco v X byly tisky úplně hladké. Problém jsem zde přisuzoval zase čínským ložiskům. Vyměnil jsme je tedy zase za igusy a navíc jsem tyče Y přidělal do hliníkových držáků místo tištěných. Stolek začal chodit velice hladce a v ose Y zmizely drobné nepravidelné vlnky, ale pro změnu se zvětšilo velké pravidelné zvlnění, které je patrné hlavně v začátku pohybu po daném perimetru (ghosting-duchové).
Po přezkoumání všeho co mě napadlo, přes přehazovaní driverů až po napínání a povolování řemenu do extrémů jsem došel k tomu, že na vině bude asi moje úprava stolku. Totiž 10mm tyče na Y zvýšily vzdálenost mezi řemenem a stolkem, což jsem vyřešil tím, že jsem zvýšil ten blok pod stolkem, na který se upíná řemen. Tato vzdálenost se dále při přestavbě zvýšila o další 1cm, kvůli použití hliníkových uchytů tyčí, které jsou vyšší, což jsem zase kompenzoval zvýšením úchytu řemenu pod stolkem. Mám tedy takové tušení, že odsazení řemene od stolku má vliv na vznik vibrací, takže aktuálně zase vyhazuji hiníkové uchyty a tyče Y přirazím úplně na hliníkové profily pomocí nových tištěných držáků. Řemen by pak měl tahat téměř na úrovni středu tyčí Y, tak snad to pomůže.
Také budu tisknout masivnější držák motoru Y, protože ten z RII mi trochu pruží a tah řemenu, ho i vybočuje o nějaký ten stupeň v důsledku čehož je prakticky nemožné srovnat ho tak, aby mi místy při pohybu nedřel o řemenici.
Zkrátka práce a práce, ale bude to stát nakonec za to!