vitmalot píše:Použil jsem motor z fabia byl nejlevnější.
Já ho mám taky. Ale asi mu něco je, naprázdno žere z 12V kolem 2 Ampér. Po namontování převodu 3:1 a šneku proud skoro vůbec nestoupne, max 200mA (bez náplně šneku). Nejhorší ale je, že motor je po 15 minutách tak rozžhavenej, že na něm stěží udržím ruku. Divný, stěračovej motor by měl být na trvalý provoz.
Na navíjení cívky přes gumovej třecí převod na obvodu čela cívky jsem sehnal motor ze stahování oken Ford. Ten taky žere 2A a po 10 minutách je horkej. U něj se ale nedivím, určitě není dimenzovanej na trvalý provoz. To by nemělo vadit, dám ho jen na 5V a stejně pojede tak s časovou střídou 1:2 navíjení, pauza a tak se snad uchladí.
Nekontrolovals prosím čistě náhodou, co to bere za proud Tobě? Nebo aspoň za jak dlouho se motor rozpálí že na něm neudržíš ruku, tedy pokud se tak rozpálí.
Jo a jakým průměrem jsi vrtal trysku pro filament 1,75 mm? Nevím, zda za tryskou struna expanduje na vyšší průměr a nebo naopak, zda se vahou nenatahuje a nezmenšuje průměr. Výstružníky mám 1.4, 1.5, 1.6, 1.8, 2mm. 1,7 mm bohužel Zbrojovka Brno neměla v řadě.
Díky
Jirka