co to musi byt za model, aby sa dal vytlacit v cork-screw vase rezime tlace (jedna suvisla vrstva, dobre na tlac pohara alebo vazy)?
ako mam dosiahnut, aby slicer vygeneroval jeden perimeter? furt mi to vyrobi bud 2 perimetre, alebo uplne vynecha stenu. pritom pocet perimetrov mam nastaveny na 1 a pri zapnuti "Vase mode" je pocet perimetrov aj tak ignorovany. skusal som vytvorit jednoduchy model misky, chybu som asi urobil v tom, ze som ho vymodeloval taky, ako ma byt a nie plny.
pocas pisania tohto textu mi napadlo, ze ten model musi byt plny a nesmie mat stenu. v sliceri potom uz len nastavit top layers na 0. ma s tym niekto skusenosti?
Uz jsem to napsal, tak to poslu, oscar nepredbihej > Figl je v tom, ze je potreba mit model plny. Pak nastavis Vase mode, das 0% infil, 0% top infil a pocet spodnich vrstev kolik chces, podle toho, jak ma byt tluste dno.
rozumiem, dakujem pekne. presne toto ma napadlo, ked som koncil pisanie prispevku. dostal som objednavky do rodiny vytlacit nejake nadobky na cukriky, tak sa budem realizovat z toho priehladneho PETG to vyzera vyborne, az na to, ze musim dokopat slicer k tomu, aby mi naslicoval vodotesny vytlacok, lebo urcite pride objednavka aj na pohar na vodu