mam par otazok, ako vzdy
aku davas hrubku prvej vrstvy a ako vysoko mas trysku nad sklom v home?
chcem si ist dat narezat druhe sklo, ma vyznam kupit hrubsie, alebo mam kupit 3mm?
kroxigor píše:lehce drhne - samozřejmě při provozním nahřátí ne za studena
kroxigor píše:Vypozoroval jsem, že problém s prohejbáním skla mají většinou lidi co si pod HB nacpali nějakou izolaci.
Podle mě pak dochází k pnutí a jinam to nemůže než nahoru a teplem se prohne i zrcadlo.
Osobně se mi to zatím nestalo mám tu asi 6 zrcadel (to nejlevnější od místního sklenáře) 1 termosklo zatím jsou všechny rovné jak na Rebelovi tak na i3.
dkraft píše:Tak v tomhle mas naprostou pravdu, kdyz jsem jeste pouzival 12V podlozku a sklo, tak dokud jsem to nepodlozil korkem kvuli izolaci tak to celkem slo, ale jakmile pod tim byl korek tak se to prohejbalo/vzdouvalo jako blazen! Dalo mi vzdycky strasnou praci to rucne vyrovnat, aby prvni vrstva byla jakz takz rovna!
ted to taky nemam uplne rovne, ale je to bez prace! staci se na to koukat!
https://youtu.be/VEGIgexkCJM
s3030150 píše:parada, mas niekde popisane, ako to u teba funguje? myslim co tam mas za senzor, ake upravy vo FW si robil a tak dalej?
a tu podlozku mas hlinik, ako to vyhrievas?
s3030150 píše:dakujem pekne za podrobne vysvetlenie! urcite to budem robit. teoreticky, podlepit 3mm sklo kovovou paskou by mohlo s 4mm senzoromfungovat tiez, nie? kym zozeniem tu hlinikovu dosku, tak to potrva, preto sa snazim mysliet na viac variant edit: prave mi vo videu oznamil, ze to nepojde, lebo hlinik ma mensiu indukcnost a musi byt hruby
su senzory aj na 8mm, oznacovane ako long-distance, ale v podobnej cene su len s 18mm hlavou. pohladam a objednam dik este raz
Zpět na Všeobecná problematika tisku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků