Otomar píše:Podle těch bílých otřepů bych začal s přidáním teploty.
Nicméně bylo by dobré uvést aspoň teplotu, vrstvu a materiál z kterého si tiskl...
firewire píše:může někdo pomoci? Dnes jsem snížil i vrstvu na O,2 kraje v celku dobré, ale prostě to vždy praskne, ocenil bych, kdyby někdo poradil nebo napsal jaké má nastavení
dkraft píše:Cau, jsem tiskova lama (tisknu teprve dva tydny ) a s ABSkem zazivam uplne stejne tisky, proste mi cokoliv trochu "vetsiho" popraska, zkousel jsem ruzne teploty, stavel jsem ohradky, atd. a porad praskliny. no nakonec jsem to vyresil trochu obklikou, koupil jsem si misto ABS material PETG (Esun, cca 600,-kc/kg), musim rict, ze je uzasnej! ted jsem dotisknul krabici pod zdroj (130x130x60), tisk trval 11hodin, tiskarna stala v kuchyni vedle lednice, pruvan, otvirani lednice, atd. a tisk je naprosto uzasnej, rovnej, celistvej, proste parada! Vim, ze tuhle radu si asi nechtel slyset a i ja se budu dal pokouset vytisknout neco "dobre" i z ABS, ale ted jsem proste rad, ze jsem nasel neco z ceho muzu tisknou hned a nemusim kolem toho chodit po spickach. PS: zitra nafotim a pridam STLka, treba se to bude hodit jeste nekomu.
firewire píše:ano ofuk je zaply, ale ten ventilator tam neni vubec namontovan takze asi tak
kroxigor píše:firewire píše:ano ofuk je zaply, ale ten ventilator tam neni vubec namontovan takze asi tak
Bohužel nemám křišťálovou kouli a vycházel jsem z informací co jsi sem dal ...
firewire píše:jj z toho materialu chci taky tisknout, dokonce podle testu to je pevnejsi nez cely abs, mam v planu ho od rebela koupit jen tu mam jeste 2 kg abs tak neco s tim chci zkusit, pripadne hodis sem jake mas nastaveni na ten material? at nemusim experimentovat a rovnou nastavit slicr podle tebe?
Zpět na Všeobecná problematika tisku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 50 návštevníků