ake ma seriove cislo zlty diabol :@
hladam hladam a nemozem ho najst:D
Car napsal:
Ahoj ve spolek vývojářů ,
Přispěl bych svým postřehem z praxe - Up grade znamená neomezovat se původním předchůdcem ( to je pak jen vylepšení )
Sice jsem teprve na začátku stavby REBELA II ,ale některé úpravy jsem měl v hlavě už před zakoupením dílců na něj .
Souhlasím s jediným motorem na Z ose - je dostačující při správném uložení a přenosu síly na obě strany a vedením .
Dvě trysky - výborná věc pro urychlení tisku se silnější a slabší stěnou ( já se pokusím jít cestou dvou trysek také ,ale za účelem duplicity při jednom tisku - tedy trysky stejné , tak daleko od sebe, abych mohl tisknout tu samou věc hned dvakrát za stejný čas ( je jasný, že rozměr základny bude muset být jiný ) .
Přeji hodně úspěchů všem
PVA jsem viděl v metráži (1,75) za 8 Kč nebo cívka 0,5 Kg za 1400.firewire napsal:
to PVA me zajima. Kolik je jeho cena? Opravdu dobre na podporu tisku. Jinak s vyvojem klidne pomohu ale nevim jak to budr s casem jelikoz sam uz tisknu dily na rc auro pres mesic jelikoz stavba domecku je narocna na cas a tak aspon v nedeli k tomu na chvili sednu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků