Prohlídni si STLka na první stánce tohoto vlákna a fotky a pochopíš že to je výtisk jiného extruderu než o kterém se tu mluví.
Například
kroxigor píše:MichalG píše:jak rikam patri tam E3D V6 s Bowdenem / Lite s bowdenem tak se nepri (vytisk neni muj ale fotka ano)
http://img17.rajce.idnes.cz/d1703/11/11 ... .jpg?ver=0
Až na to že na té fotce není výtisk extruderu od lubosh...
kroxigor píše:Jinak tímto pánové končím odpovídání na vaše stupidní provokování.
Už mě to fakt nebaví vy chytrolíni ...
... jsem rád že tu jsou dva co odpovídají přesně jasně na položené otázky.
A doufám že tímto chováním odradíte další hromadu lidí ... sbohem
krtecek píše:Prošel jsem všech 17 stránek a úprava se mi moc líbí a na 100% do ní jdu jen jsem z celého tématu nepochopil jednu věc a to je protočení trapézových tyčí - někdo píše, že se to děje, Lubosh že neděje.... Ale co mně zaujalo je, že to má vyřešeno dvouma koncovýma spínačema a že se to při Z-home doladí....
Jeslti dobře chápu, tak tedy nejsou krokové motory pro posun osy Z zapojeny paralelně na jeden driver, ale každý je separátně? Pak asi musí být i úprava ve firmware, chápu správně? Nebylo by někde zapojení? Všude jsem viděl mechanické díly, ale jak je zapojen ramps jsem nenašel
lubosh píše:Zítra mi přijde poštou pevná spojka 5x8 mm, jsem zvědav na použitelnost.
Nyní mám pružné spojky, ale není to ono. Testoval jsem s horním ložiskem i bez, ale rozdíl jsem neviděl.
Pokud bude přesná, neměl by být rozdíl proti motoru už s trapézem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků