Tak to bohužel z mé tiskrny nedostanu. Při šířce extruze 0,48 (vycházím z kroku XY 0,16 mm) a výšce 0,24 mm (krok Z mám 0,04 mm) jsem se snažil dosáhnout plně spojených perimetrů, ale tak, aby nepřetékaly výplně. Pokud jsem měl extruzi přesně 0,48 mm, seděly mi sice otvory a rozměry, ovšem za cenu velkých děr mezi perimetry. Zkoumám to mikroskopem a měřím mikrometrem (ze Škodovky). Měřil s ním sice už můj táta, ale je stále přesný (neberte to jako nedůvěru k digitálním šuplerám, ale jsem prostě tak zvyklý). Fotku jsem dal do jiného vlákna, přikládám i sem.
Spodní část je uštíplá štípačkami, horní je čistý lom. Proto je směrodatná pouze ta horní část. Je tam výborně vidět vyboulení vrstev do stran a nespojení perimetrů. Když jsem toto odstranil, a dosáhl spojitých linek, vnitřní otvory se mi zmenšily o 0,2 - 0,25 mm. Díly jsem kreslil pro sebe, abych je mohl rovnou použít, ale pak jsem je hodil sem, kdyby se někomu hodily také. Bohužel jsem to k nim nenapsal, to o těch rozměrech.
Dalo by se to obejít menší výškou vrstvy (0,04 mm by bylo ideální), ale já tisknu nejvíce 0,16 - 0,24 mm, aby to netrvalo věčnost
.