Zdravím,
trochu bych rád oživil toto téma. Resp. hledám někoho kdo mi poradí.
Než se do mě pustíte, že kalibrace a vyrovnání je základ ....
školní Rebel II HD se dost často přenáší a musím k němu taky pouštět studenty a ne si ji nechávat pro sebe a tak "tiskne" každej, kdo si myslí, že to umí. A taky se snaží ji seřídit k obrazu svému a podle toho to i vypadá. A mě zavolají až když je pr... . Bohužel.
Naposledy to odneslo zrcadlo, když si mladík jaksi nevšiml, že má sklo na jedné straně opřené o šroubek bedu a střepy byly všude. Kdybych už dávno neudělal odpruženej stolek, tak bych to snad řešil 2x do tejdne.
Tomu bych chtěl zabránit, tak jsem se rozhodl, že jim tam dám autolevel. Hliníkovej stolek zatím nemáme, ale i na něj a proximity sensor možná dojde,
K problému:
Vytiskl jsem držák pro servo a optozávoru z prvního příspěvku (upravil jsem si to pro optickej endstop, to by mělo taky fungovat). Nahrál jsem Marlina 1.1.0-RC7, a pokusil jsem se postupovat podle návodu od Zennmaster, nicméně on to dělá na staré verzi a ta RC7 to rozházené úplně jinak a některé položky jsem vůbec nenašel.
A pořád mi to hází nějakou chybu, ale netuším kde to hledat
- Kód: Vybrat vše
SanityCheck.h:204: error: #error "Z_ENDSTOP_SERVO_NR must be smaller than NUM_SERVOS."
#error "Z_ENDSTOP_SERVO_NR must be smaller than NUM_SERVOS."
^
SanityCheck.h:261: error: #error "Z_ENDSTOP_SERVO_NR must be less than NUM_SERVOS."
#error "Z_ENDSTOP_SERVO_NR must be less than NUM_SERVOS."
^
exit status 1
#error "Z_ENDSTOP_SERVO_NR must be smaller than NUM_SERVOS."
Má to někdo rozchozené na na Marlinu RC7? A je ochoten poradit?