Rebel < jelikož už moje osobní údaje máš z nákupu v eshopu, tak mi poplatek nevadí. Navíc za dobu čtení fora je vícero důvodů k důvěře ohledně poskytnutí osobních údajů. Až po takovou drobnost, že při kouknutí na dič na faktuře jsem zjistil, že jsme narozeni pár dní od sebe, tak doufám, že se celkově ten ročník a měsíc povedl Ale pokud bych přišel na nějaké forum nově, tak prostě nic jiného, než nic neříkající jméno neposkytnu. A kromě osobního předání padesátikoruny do ruky mě nic jiného nenapadá, jak by nováček na sebe neprásknul, kdo je, kde bydlí atd. Což může hodně budoucích kvalitních členů odradit. Jestli je to deset, nebo sto korun myslím u většiny lidí nerozhoduje.
Další "legraci" vidím v "já jsem si Vás koupil, tak se mi neopovažujte banovat a mazat, nebo Vám tatínek vyhlásí válku". Za více než dvacet let podnikání jsem zažil dost magorů, co jsou takovou situaci ochotní hnát na ČOI a nebo oznámení na PČR, ať už bude ve smlouvě/obchodních podmínkách cokoliv. Obojí je zadarmo a pro ně bez rizika, že se to otočí proti nim. A ten úžasný pocit, že to někomu nandali a on musí jít minimálně podat vysvětlení...
Tak jsem si jako správný troll zakritizoval a přiznávám, že kontruktivní řešení mě nenapadá. Osobně bych byl schopný uživatele označené jako troly ignorovat a nekrmit, ale stačí jeden oponent, co bude ochotný se hádat a troll je spokojený. Další řešení vidím v existenci více uživatelů s právy mazat a přesouvat, ale takové řešení často naráží na problém "nejsou lidi".