Před založením nového vlákna se zamyslete, jestli skutečně není kam zařadit a ušetřte tím adminům práci se zbytečným dodatečným tříděním fóra. Děkuji za pochopení. Klidně zde diskutujte o "pikačovinách", OT nebudou řešeny. Tedy stručně řečeno "HNOJNÍK PATŘÍ SEM"
od klomfar » 31.07.2017 21:54
Super, dlouho jsem o tom dumal ale netroufnul jsem si, ted konečně se do toho pustim. Navod je fakt výbornej, dík moc, smekám
-
klomfar
-
od medapeta » 31.07.2017 22:06
Nedočkavě čekáme celá rodina na další díl klomfar Televarieté...
Mínusové body mému profilu zde udělil výhradně uživatel tom666, který se na foru již nevyskytuje.
Měl zřejmě pocit, že pravda se tu psát nesmí...
-
medapeta
-
- Images: 57
od klomfar » 31.07.2017 23:43
někoho to moje trápení asi pobavilo ale pro mě to byla fakt pakarna to dat dohromady... v životě jsem o tom nic nikde nečetl neslyšel nic... taky ses naucil vazat tkanicky u bot jen tak sam od sebe ? asi ne ze ?
-
klomfar
-
od medapeta » 01.08.2017 08:16
Když mi rodiče ukázali jak se tkaničky zavazují, snažil jsem se to dělat přesně podle jejich pokynů. Tak jsem to zvládl poměrně rychle a bez trápení. Stejně jako mnoho jiných dětí. Kamarád Klomfík ale maminku s tatínkem ani ostatní neposlouchal a zkoušel používat k úplně snadné věci různé klacíky, zbytky hraček, jídla, dokonce si uplácal botičky z jílu a stejně to nebylo pořád ono. Aby o rozvázané tkaničky nezakopával musel chodit až do svých dvaceti let v dřevácích. Pak naštěstí do naší země soudruzi z NDR začali vozit boty se zavíráním na suchý zip a tím nastal konec trápení jemu i starým rodičům.
Kup si Průšu a nevymýšlej plnobarevný tisk.
Mínusové body mému profilu zde udělil výhradně uživatel tom666, který se na foru již nevyskytuje.
-
medapeta
-
od klomfar » 01.08.2017 11:17
tak to si zabil
vis ono ani moc nejde o to mit tiskarnu postavenou zabehlou a tisknout jednu vec za druhou, při těch všelijakej botach co sem si vymyslel me to zacalo zajimat a ted tim proste zabijim nudu.. ten plnobarevny tisk si asi netroufnu ale fascinuje me treba jak si to umi michat barvicky a moc to chci vyzkouset tak zkusim asi neco jednodussiho a pro zacatek treba dual,pak to zas rozeberu a zase se neco najde na poznavani... dilu uz se mi doma nahromadilo dost takze ted mam rozdelany jeden "pevny" rebel ktery mi bude chrlit dily a na tom obrovskym monstru co mi tu roste se pekne vyradim... nekdo chodi za devkama, nekdo krade auta ja si doma stavim tiskarnu, uz dlouho jsem se pro nic takhle nenadchnul a nevydrzel u toho... tak už na mě nebuď tak krutej a měj trošku pochopení s mýma vytvorama.. nikomu to neublizuje preci,maximalne umře někdo smichy s cim zas prijdu priste
-
klomfar
-
od medapeta » 01.08.2017 12:20
Jedno z možných řešení je míchání jemného granulátu z X násypek s následnou výrobou struny přímo v extruderu. Výrobu nechám na Klomfíkovi, jsem jen teoretik
-
medapeta
-
Zpět na Co se nikam jednoznačně nehodí :)