Treosku to jeste prevratim a zestrucnim, ty slohy me nebavej
1. Anja pro me neni konkurence, muj eshop je pouze nutne zlo, ktere vzniklo na zaklade pozadavku reprapistu, kteri se na zacatku snazili stavet a shanet dily na zverejnenou RII a po sleze i filament. Neni to muj zdroj obzivy, zadnou propagandu tomu bedelam a az nebude nikdo nic chtit, tak to zavru a budu mit spoustu volnyho casu a svatej klid.
2. jednoznacne se bavim o motani 1kg materialu. Na druhou stranu se daji ale i poridit libovolne dlouhe/tezke vzorky u nekterych prodejcu, takze z meho pohledu nez bych resil chuchvalcovani, tak to proste koupim namotany, asi jsem linej
Cena asi nebude uplne tak vyhodna, ale to je zase dalsi polemika. Pokud se ti tedy nehromadej nacnuty kilovky, tak se ti hromadej kousky, ktery bud vyhodis, nebo trpelive protisknes na nejaky kraviny. A nedej boze, ze ti to na to barevny cosi neda. Ale to je skutecne plkani. Ne kazdy ma samozrejme cas a chut neco motat a zkouset
A poud tedy pouzivam tiskarnu sporadicky, tak bych treba i rad neco vytiskl a ne experimentoval s ruznymi materialy. Jde samozrejme i o to, zda to sporadicky znamena, ze to neumim a nemam na to nervy se to ucit, tak jednou za cas proste roztavim kus plastu a nebo to umim, svych 100kg mam vytisteno a tisknu jednou za cas, kdyz je to opravdu potreba, nebo si chci hrat s chuchvalcema - opet muj nazor.
3. Zda se mi ten zdroj filamentu docela dulezity. Vetsinu vyrobcu v CR znam a i v prilehlych zemich kontakty jsou, takze by bylo asi uplne banalni zjistit od kud to je, ale pokud bych ty chuchvalce chtel koupit, tak bych chtel na 100% vedet od koho to je a to neberu z pohledu sebe jako prodejce. Pokud by mi to dodavatel nerekl, tak bych to od nej nekoupil. Chapu, ze by se mohlo najednou stat, ze tu bude dalsi chuchvalcar a prijde s lepsi cenou atp, ale na druhou stranu o tom to je a je to dobre. Mimo jine, tak pokud jste si nevsimli, tak jediny, kdo si konkuruje, tak jste vseobecne sami mezi sebou v nabidkach tistenych dilu atp, tak me do toho netahejte, ja mam dily drahy a to schvalne, aby je nido nechtel a nemusel jsem je tisknout
Zestrucnenit se to nepovedlo a uz v tom nechci pokracovat
Pokud si nekdo chce tematicky pokecat, prijedte nekdy na pivo. Psany text je nejhorsi co muze byt, tedy nepochopeni, ci ne uplne spravne pochopeni myslenky pisatele ctenarem a navic se neda proste napsat vse, na to nemam silu
Takze zaverem, tisknete si z ceho chcete, me osobne je to uplne jedno, neberte me jako prodejce bojujiciho proti konkurenci, pouze jsem chtel napsat svuj nazor.