Nabídky 3D tisku konkrétních model či sad dílů, workshopů atd. - PODMÍNKOU NABÍDKY JE UVEDENÍ CENY nabízené služby či zboží.
od Rebel » 29.09.2015 22:44
Nevim koho myslis tim druhym kohoutem a nemyslim to ve zlem, ale ja to nebudu, nic tu na foru primarne nenabizim a neprodavam. Ono tedy ani na jinem foru ci webu.
To ze existuje jedina komercni zalezitost a to rebelshop, je pro me spise pritezi a nikoli nejakym zlatym dolem. Kdybych venoval tolik casu necemu jinemu co venuji foru, tisku, blbnuti s hotendama, elektronikou atp, proste RepRapu, mozna bych na tom byl podstne lepe jak casove, tak financne.
Treba ten cas jednou prijde, ale zatim je to spis takovej obrovskej kun
Bohuzel neni jediny a kdyz se to stado sejde, tak jsem trochu na prasky
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
od Car » 29.09.2015 22:55
Můj příspěvek se nijak netýkal tebe Rebel , to patřilo zakladateli vlákna KRYAL Cube a pak trošku člověku lačnícímu po informacích víc než po čemkoliv jiném ( byť i já kliďas Velikán jsem se dnes u jednoho Eshopu hodně "steknul ",když měli napsáno máme produkt skladem a dotyčný mi s klidným srdcem řekne ,ale já tu nemůžu mít desetitisíce položek skladem ,aby jste si ji mohl ještě dnes odvést - tak hezky od plic , jsem si už dlouho neulevil a je velká škoda , že toto záměrné manévrování "rádoby shopů " není trestným činem ) .
Tato zpráva bude po tvém přečtení do 10 vteřin sama smazána ......
Konstrukce Prusa i2 ,Rebel 2 ,PEEK hotend 3mm i 1,75mm vlastní výroba ,Marlin , Ramps 1.4 ,motory Microcon SX17 -0905 ,KISSlicer64
-
Car
-
od Rebel » 29.09.2015 23:18
v pohode, vsak ja se nehadam
Mazat nic nemusis, zakladatel vlakna se jiz v podstate vyjadril a je na kazdem, jak to chape ci citi. Dokud to ma aspon nejakou hlavu a patu, tak budiz, nechme to byt.
Nakonec se treba i KRYAL Cube stane opensource a uprime receno jinou cestu nevidim
Bud ten projekt pojde a nebude posledni takovy, nebo se vysplha na nejakou pomyslnou spici, tedy uhradi se ze zisku naklady + nejakej ten vydelek a co dal? To je prave ta diskutabilni zalezitost mezi kommercni tiskarnou a kommercnim reprapem (pokud se neco takoveho da vubec kategorizovat) a opensource reprapem. Kam se muze kommercni reprap dostat, co to vlastne je? jaky to ma a bude mit support? jak se to da dlouho takto kocirovat? Podle me ne moc daleko a dlouze, ale je to opet pouze muj nazor a tema na jiny topic. Necham se prekvapit co bude dal
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
od zemciko » 24.07.2016 10:55
Jenom bych dodal, že GPL licence reprapu, pokud si dobře pamatuji stále vyžaduje u odvozených výtvorů poskytnout nejen původní díly ale i ty nově vytvořené. Tj. to že jsem si namodeloval některé nové kostky neznamená, že ty už jsou mimo licenci...
Jinými slovy dostal jsem něco zadarmo, něco svého k tomu přidal, a dál to dávám zase jiným za stejných/kompatibilních podmínek.
Ono dost dobře je celkem normální že některé věci se řeší podobně, kolo bude furt kolo, spojka do rohu bude celkem podobná atd. Ale o to podle mne nejde.
-
zemciko
-
- Images: 9
Zpět na Nabídky