No, jak jsem psál, pro mou potřebu prostě mi stačí i měnší rozměry. Nemám zapotřebí dělát výrobky týpu váza, či figurky spoře oděných děv, na to už jsem dost starý, ale zkusíl z vás někdo sehnát třeba startovácí kolečko na starší pílu? jde koupit i nová píla za pár, jak korun, tak i tisic. Ale když se porouchá kolečko o váze 20g , kupovat půl píly za 1500,- ? Jenom z důvodu, že výrobce to samostátně nedodává... Už mne unavuje furt (třeba) kupovat nářadi, jakmílé odejde kus plastového dílu, a bez plastu to dneska pomálu nikdo nechce vyrábět. tiskarnu zase ve velíkosti FDD či DVD mechaniky, to už je celkem dost zase málo.
Profily mám v několiká provedeních, jak 50-ku, tak i 25-ku. Jak jinák než z kovošrotu, u nas občas se objeví, a nepoškozené. Jak říkam nejenom já, ale káždý kutil: není umění vše koupit nové, ale vytvořit něco i z použitých starších dílu... Pro někoho je to ztrata času, pro mne výzva, proto mám doma i kladívo (nejedno)
, abychom mohl zatlouct ten hřebik sam, a nemůsel si na to objednávat firmu....
Kdýž vám dojde filament, nekupujete přeci hnedka novou tiskarnu s filamentem... nebo jo ????
Nikomu to nevnucují, já experementují, ty experementuješ, řekneme to mezi sebou a třeba něco pozitivního vzníkne i pro jiného...