Pouzivate nekdo pro 3D tiskarny tyto drivery?
http://www.ebay.com/itm/TB6560-3A-CNC-R ... Sw4f5YCJRa
Pred chvili jsem zkousel DRV8825 a vysledky jsou naprosto tragicke.
Pri plnem kroku jede vicemene v pohode, ale pri mikrokrokovani to ma k plynulemu pohybu hodne daleko. Musi to vnaset do tisku nepresnosti a pri podavani struny taky. Pripojil jsem driver na DDS a zkousel. Pri malych rychlostech ty nepravidelne skoky byly krasne viditelne pouhym okem.
Zkousel jsem i driver s TB6560 ktery jsem nasel ve skrini,a ten mikrokrokuje naprosto presne.
Je nejaky duvod proc tyto drivery nikdo do tiskaren nepouziva?
Jeste jsem nasel TMC2100 ktery ale doma nemam, proto nevyzkousim, nicmene ten by mel realizovat mikrokroky taky presne. Ale jak nekdo zminoval na tomto foru, ma nejaky problem s momentem pri vyssich otackach a hodne hreje/blbe se chladi. Takze do nej bych nesel.
Chci tiskarnu postavit poradne uz na prvni pokus, takze 8825 s jejich nepravidelnym chodem urcite nepouziju.
Jake mate maximalni rychlosti pri prejezdech? TB6560 zvlada step max 15kHz (ve skutecnosti i vic) ale moment motoru stejne uz cca od 4ot/sec padal dolu. Bylo to stejne u DRV8825 i TB6560. Pri velikosti mych remenic bych mel dosahovat po rozjezdu max. cca 200mm/sec. Bude to stacit?