Koupil sem téměř stejný set akorát LCD sem vzal 128x64 grafický (67 USD free shipping).
-Endstopy jsou mechanické, ale se signalizací stavu diodou, nicméně pokud nezapojíš napájení tak se bude chovat jako klasický koncák - akorát je větší.
-Arduino ... no jede, ALE... je osazeno 11 MHz krystalem oproti originálu který má 16 MHz...(Rebelixe mám ve fázi dokončení a oživení teprve budu dělat.... pak písnu jestli to jede s Marlinem.
-SDRAMPS extension je ti na nic pokud použiješ LCD 128x64 = nevím jak je to s LCD 2004
Zbytek věcí je v pohodě
Ale teďka to nejdůležitější !!! zásilku mi chytli celníci....
kolega níže psal že je to v pohodě a cena nepřesahuje 150$ to je , ale tento limit plati pro CLO !!!
další LIMIT je 26 € a ten se vztahuje na DPH !!!
takže suma sumárum mne to stálo o 570,-Kč více a trčelo to 14 dnu na vyměňovací poště v práglu...
(v ceně je i krasný "poplatek za zastupování v celním řízení" ti kdo jsou z prahy můžou ušetřit 200 Kč když
si vystojí frontu ....
z toho plyne poučení, nebuď líný a objednej si jednotlivé věci na Aliexpresu sólo a budeš v pohodě. Sice možná utratíš víc jak za set, ale 570 Kč je cca 24$ a tolik to zase více nebude
snad budete mít víc štěstí jako já....
ahoj Mirek