- prikaz AT vrati hodnotu OK
- prikaz AT+BAUD8 vrati hodnotu 115200
- prikaz AT+PIN0000 vrati hodnotu pinset kde 0000 je vas pin.Vyrobcom nastavene je 1234
- prikaz AT+PN vrati hodnotu No Parity
- prikaz AT+PE vrati hodnotu Even Parity
- prikaz AT+PO vrati hodnotu Odd Parity
- prikaz AT+NAMEvase meno vrati hodnotu meno do 20znakov
Modul BT blika ak nie je spojeny s PC. Ak dojde k spojeniu LED zacne svietit trvalo na BT module. Tu je zapojenie pre ramps1.4 z wiki:
A este jedno, ako nastavit FW Repetier aby BT bolo aktivne ? Tu je cast z Repetier FW pre Bluetooth. N a webe si je mozno vybrat z troch serial 1,serial2 a serial3. Predpokladam ze serial1 bude pre usb pripojenie na mega2650. Lebo ak som to nechal na serial1 tak nefungovalo usb pripojenie. Este by som bol zabudol BT doska je v1.02. Doteraz som ju pouzival pre ladenie coptery z mobilu, vsetko pracovalo spravne. Nejde mi ale do hlavy ako je to z prenosom ktory je na wiki popisany a v sekcii troubleshooting je nejaky kod ak by boli problemy ale neviem kde ho mam hladat. Mozno ze bude problem vo verzii modulu lebo sa mi zda teda pisu na wiki ze je v1.06. No neviem.
- Kód: Vybrat vše
// ################## EDIT THESE SETTINGS MANUALLY ################
// ################ END MANUAL SETTINGS ##########################
#define FAN_BOARD_PIN -1
#define EXTERNALSERIAL // use Arduino serial library instead of build in. Requires more ram, has only 63 byte input buffer.
// Uncomment the following line if you are using arduino compatible firmware made for Arduino version earlier then 1.0
// If it is incompatible you will get compiler errors about write functions not beeing compatible!
//#define COMPAT_PRE1
#define BLUETOOTH_SERIAL 2
#define BLUETOOTH_BAUD 115200
#define MIXING_EXTRUDER 0
Tak ak by mal niekto skusenost bol by som vdacny aby mi poradil kde je problem.
Dik.