od Car » 10.07.2014 19:14
Dobrý den všem ,
reaguji na toto :
HotEnd je ode mě a tak jak ho máš, tak je správně.
V mosazné části je vrtaný třikrát. Najdřív 3,1 potom 2,2 a nakonec 1,5mm.
Sám mám tohle na svojí tiskárně.
Roztopíš trysku na 260 a musí to fungovat.
Hodně jsem s tim laboroval a testy ukázali, že je to lepší řešení než to mít provrtané celé
skrz 3,1mm. Materiál se líp protaví a i když to odporuje logice, tak tohle řešení
i rychleji tiskne.
Testoval jsem to tak, že jsem vzal obě varianty natopil je na 260 stupnů dal vytlačit 200mm plastu a postupně zvedal rychlost od 100mm/sec vždy po deseti.
Právě typ který byl vrtaný 3,1mm až do spodu, tak dokázal tavit jen 140mm/sec a tenhle vrtaný na 3krát 160mm/sec.
Testovalo se to na jednom extrůderu s pořád stejným přítlakem.
Druhý test co jsem dělal byl potom už samotný tisk, kdy se tryska přiděla do tiskárny a od té doby tam je a tiskne.
Test tedy spíše na kvantitu ... jen to ukazuje , který dokáže vytlačit za kratší čas větší množství matroše a ještě se při tom neusmažit -problémem je to pak uchladit po vytlačení na drobných perimetrech.
Já osobně mám dva Hotendy odzkoušené přes 2 roky tisku ( oba 3mm filament ) .
J nouzz vrtaný až na trysku pr.3,1 - funguje dobře na menší úbytky materiálu (drobné dílce ) je však nutné ho chladit , tisknu 90 mm/sec
PEEK V mosazné části je vrtaný čtyřikrát. Nejdřív 3,5 potom 2,5 , pak 2,2mm a nakonec 2 mm ( posledních 10 mm délky průměru 2 mm jde k trysce) - funguje hodně dobře na velký úbytek materiálu ( tisky dva dny a více ) vůbec není třeba ho chladit ,tisknu 120 mm/sec
v obou vytápím na 240°C
Zcela jistě je třeba si vybrat :
1- zda ho chci chladit či néé
2 - budu dělat malé dílce ( vyhodnější je krátká pec)
3 - mám čas si s tím hrát ,pokud ANO - sladit jde každý hotend
4 - 3 mm nebo 1,75 mm ( já vůbec 1,75 nezkoušel nebylo proč )
tisku Zdar
Konstrukce Prusa i2 ,Rebel 2 ,PEEK hotend 3mm i 1,75mm vlastní výroba ,Marlin , Ramps 1.4 ,motory Microcon SX17 -0905 ,KISSlicer64