od johny7 » 23.03.2020 17:16
Čau, obracím se na Vás jako na odborníky s prosbou o pomoc na oživení mé vlastní složené tiskárny. Jednalo by se o přidání displeje, firmware atd.... Preferuji rychlejší způsob komunikace a rychlejší vyřízení mého problému. Je mi jasné, že to zabere nějaký čas a čas jsou peníze, proto taky nabízím nemalou finanční odměnu za vaši pomoc. Díky předem všem, které zaujal můj problém a budou ochotni se mi ozvat popřípadě semnou jednat. Johny
Naposledy upravil
johny7 dne 26.03.2020 17:31, celkově upraveno 1
-
johny7
-
od Rebel » 23.03.2020 22:34
Odkud jsi? Doplń si lokaci do profilu, někdy z to značně ušetří čas a nemyslím si, že je to tajné, č.p. a číslo kretitky tam psát nemusíš, aspoň město
Pak by bylo dobré popsat co to teda vlastně máš, jakou desku, jaký FW, jestli k němu máš zdroják, nebo se to musí udělat znovu....
Trochu více informací by neškodilo
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
od walker.cz » 24.03.2020 07:31
Rebel píše:Odkud jsi? Doplń si lokaci do profilu, někdy z to značně ušetří čas a nemyslím si, že je to tajné, č.p. a číslo kretitky tam psát nemusíš, aspoň město
Právě naopak, číslo kreditky a hlavně ten třímístný kod na zadní straně značně urychlí celý proces
Ale vážně, bud dopln co psal Dan, nebo prostě rovnou nahod všechny problémy, případně stávající konfiguraci. Je nás tu dost a rádi pomůžeme. Lokace pomůže v rychlejší osobní pomoc
Rebel II, Rebelix MK2, Poseidon Duo, W-sCubeXY, Delta Sculptur, Wallta (moje delta
),
-
walker.cz
-
-
od johny7 » 24.03.2020 08:41
Omlouvám se a doplňuji info.
Geografická poloha Brno, pro mě nepodstatné, dovezu kamkoli:)
Tiskárna: něco jako Rebel, Z osa dva krokáče, indukční čidlo, bez koncáků (jen dorazy), Průša extrůder, podložka 24V
Je možnost dodat jen konstrukci a nechat osadit vaší elektronikou (tou lepší nebo nejlepší)? Moje je někde v číně a nevypadá to že dojde..
Krokáče tam jsou i komplet extruder s čidlem, nějaké zdroje také mám, problém je deska, drivery a tft.
Co teda potřebuji: osadit elektroniku, upravit firmware
Další možnost počkat něž dojde ta zamrzlá čína a řešit od vás jen odladění firmwaru, to ale nevím kdy bude:/
Bral bych nějakou desku 32bit, třeba skr.. nebo si nechám poradit, v tomto jsem amatér.
Finanční vyrovnání je jasné, uřčitě se dohodnem:)
-
johny7
-
od walker.cz » 24.03.2020 14:35
reaguji na - dovezu kamkoliv. Není problém zprovoznit. ale jsem v Chebu
ale myslím, že někdo se ti ozve
Rebel II, Rebelix MK2, Poseidon Duo, W-sCubeXY, Delta Sculptur, Wallta (moje delta
),
-
walker.cz
-
-
od Rebel » 24.03.2020 16:45
Já bych to asi i nějak také výhledově dal, ale jsem zase z Hradce Králové
Akorát teda nemám žádnou 32bit desku a zatím jsem neměl tu čest ji řešit. Ale dá se i tady koupit vcelku ryche, jen to není samozřejmě za "Čínskou" cenu a aspoň bych si to vyzkoušel.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
-
Rebel
-
- Images: 243
-
od wmarkw » 25.03.2020 08:33
nabízím pomoc s oživením tvé tiskárny, mám zkušenosti s Repetier FW a s HW používám své řešení SmartRamps na Arduino Due (32 bit) + vlastní OLED displej - drivery používám TMC2208 pro tichý chod motorů, nejhlučnější na tiskárně jsou ventilátory. Tato konfigurace funguje cca na deseti tiskárnách k plné spokojenosti již víc než 4 roky.
Už jsem ti psal do soukromých zpráv, napiš mi nejlépe telefon a domluvíme spolu podrobnosti.
-
wmarkw
-
Zpět na OSTATNÍ PROBLEMATIKA HW/SW