od Alexco » 20.02.2016 14:20
- díl uchyt 8mm týče
- dilek.jpg (32.05 KiB) Zobrazeno 2138 krát
Dobrý den, dneska se mi začala tiskarna jaksi dívně tísknout, na fotce je to síce blbě ale vídět. celý obrys uklada vrstvu po vrstvě v pohodě, na stejné místo, ale z jedné strany výtisku je vídět škvira, mezi infilem a vnější vrstvou. Zkoušel jsem stejný dil tisknout skoro po celé ploše tiskárny, a vždý je stejný výsledek. Prostě jednu stranu jakoby to posunulo o půlmilimetru, a dálší vrstvý si to uklada na stejné místo.
Nikomu to nevnucují, já experementují, ty experementuješ, řekneme to mezi sebou a třeba něco pozitivního vzníkne i pro jiného...
-
Alexco
-
od zemciko » 20.02.2016 14:30
Přijde mi to jako povolený řemen, nebo něco podobného. Zkus vytisknout čistý kruh z kontrolovat jestli to není
elipsa... Ono to i na pohled vypadá hodně mizerně, jako by byl he poloucpaný a nebo blbě zvolené parametry tisku.
btw, ta výslovnost to je z kterého regionu ? :0)
-
zemciko
-
- Images: 9
od Alexco » 20.02.2016 14:40
No, ještě ráno jsem tisknul objimky na LM8-ky, té vyšli ok. Pak jsem dával týhle držáky, a tam se to projevilo. Postupně tisknu dil po dilu a vyměňují na své tiskárně. No a co se týče regionu, tak Morávsko-Třebovsko, hranice s Olomouckým krájem. Ale že by to mělo na tisk vlív, to teda dost pochybují... Jako i to, že HE a HB je má vlastní tvorba. U původních činských se mi podařilo bez větší námahy ukroutit nerezovou trubku. Svou trubkou jsem akurát strhnul závit v bloku HE-čka...
Nikomu to nevnucují, já experementují, ty experementuješ, řekneme to mezi sebou a třeba něco pozitivního vzníkne i pro jiného...
-
Alexco
-
od Alexco » 20.02.2016 15:31
Utáhnul jsem řemen na X-ku, a dělá to už jenom u vnějšího okraje, vnítřšek je vpohodě... Dálší nápady? vnitřní díra je přitom krásně rovná, 8mm, jak má být.
-
Alexco
-
od Alexco » 20.02.2016 17:01
VYŘEŠENO. Chyba byla v uvolněném upnutí motoru. během tisku si posune .
-
Alexco
-
Zpět na Všeobecná problematika tisku