Rebel píše:Dovolim si jeste jednu OT vsuvku a pokud o ni bude chtit nekdo diskutovat, udelam z toho nove tema, ale:
To skutecne ma BuildTak za tu cenu vydrzet pouze 100 hodin tisku? 100h se asi nekomu muze zdat hodne, ale kdyz to vezmu, ze na 1 kaptonu jsem schopen jet (teda asi jenom ja, kdyz to vetsine nedrzi) pri setrnem zachazeni aspon 50h, tak se mi ten BuildTak zda docela drahej spas
Ale opet jen muj nazor, nekdy si pripadam, ze jsem asi trochu "jinej", tak me nekamenujte
Tak ja si myslim, ze tech 100hodin neni jejich oficialni vyjadreni, podle me budou (jako kazdej vyrobce) zaprisahle tvrdit, ze jejich produkt vydrzi prakticky na veky!!
Nez jsem si ten buildtak objednal, tak jsem projizdel ruzne recenze a v jedne zaznelo, ze ho meni po cca 100-150hodinach tisku, ale to byl nazor nejakeho youtubera, fakt nevim. Ja si taky myslim, ze je to dost malo, resp. asi je rozdil vytisknout 200ks malych drzacku (20x20mm) po 20minutach na tisk, nebo vytisknout 50ks boxiku na elektroniku (napr. 130x130x70mm), kdy kazdej tisk jede 10hodin. Jde mi o to, ze na zacatek jsem si koupil jeden list kaptonu (z JRC) a ten jsem potrhal na hadry behem prvniho dne! Na kolik vyjde jeden kapton? 60,-Kc? takze bych rad od podlozky, ktera stoji 6x tolik, aby vydrzela alespon nejaky cas, ktery jsem "odhadnul" podle toho youtubera. Ale taky doufam, ze to vydrzi vic!
Rebel II HD+LCD (mix. JRC a cinskych dilu), deska GT2560, TMC2130 SPI, 230V hlinikova podlozka, autoleveling, octoprint+wifi+webcam.